Chokolade
Der er bestemt ikke noget naturligt produkt, der er så populært og gavnligt som chokolade. Det er nærende, antioxidant, stimulerende, beskytter hjertet, styrker hukommelsen... og det er også lækkert!
Der er bestemt ikke noget naturligt produkt, der er så populært og gavnligt som chokolade. Det er nærende, antioxidant, stimulerende, beskytter hjertet, styrker hukommelsen... og det er også lækkert!
Filtrer efter
Sorter efter
- Natruly
Chokolade chokoladebar med hindbær og kakaonibs
85 G (Kakao - Hindbær)24,95 kr. As low as 23,70 kr. - Natruly
Chokolade chokoladebar med hindbær og økologiske kakaonibs
85 G (Kakao - Hindbær)29,75 kr. As low as 28,26 kr. - Vivani
Gianduja Chokolade, med honningkager og økologisk karamel
100 G31,26 kr. As low as 29,70 kr.
Der er bestemt ikke noget naturligt produkt, der er så populært og gavnligt som chokolade. Det er nærende, antioxidant, stimulerende, beskytter hjertet, styrker hukommelsen... og det er også lækkert!
Det er dog ikke alle typer chokolade, der er lige gavnlige: mælkechokolade er ikke det samme som ren chokolade; Heller ikke industriel chokolade er så sund som økologisk, økologisk eller biochokolade. Opdag forskellen og find ud af, hvilken chokolade der er den bedste!
typer chokolade
Chokolade er lavet af frugterne af kakao, et træ, der vokser i varme områder. Ren kakao er bitter, så for at tilberede chokolade tilsættes smør og sukker. Derfra kan andre ingredienser inkorporeres, som giver os forskellige typer chokolade:
- Mørk chokolade: den skal have mindst 43% kakao, hvis den er større end 50-70% ville det være "ren" chokolade.
- Mælkechokolade: mælk tilsættes. Den har en mildere smag, men også mere fedt.
- Hvid chokolade: indeholder ikke kakaopulver, kun kakaosmør, mælk, sukker og aromaer.
Derudover kan vi have chokolade med nødder, chokolade med frugter og andre præsentationer udover den klassiske chokoladebar, såsom chokoladecreme eller kakaonibs. Generelt gælder det, at jo højere indholdet af ren kakao er, jo sundere er chokoladen.
Økologisk, økologisk eller biochokolade
Økologisk chokolade, også kendt som økologisk eller biochokolade, er en type chokolade, der er lavet med kakao fra bæredygtige gårde, som ikke bruger pesticider og andre kemiske midler. Produktet manipuleres så lidt som muligt uden tilsætning af unødvendige konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Resultatet er sundere og mere gavnlig chokolade for både planeten og de samfund, der producerer kakao.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.