Cremer, supper og bouillon
På ethvert tidspunkt af året kan supper og bouillon ikke mangle på vores menu, fordi de hjælper med at opretholde hydrering og lette assimileringen af næringsstoffer. Hos Naturitas finder du alt, hvad du behøver for at tilberede dine yndlingssupper og -bouilloner: fra økologiske bouillonterninger til instant-supper, cremer mv.
På ethvert tidspunkt af året kan supper og bouillon ikke mangle på vores menu, fordi de hjælper med at opretholde hydrering og lette assimileringen af næringsstoffer. Hos Naturitas finder du alt, hvad du behøver for at tilberede dine yndlingssupper og -bouilloner: fra økologiske bouillonterninger til instant-supper, cremer mv.
Filtrer efter
Sorter efter
- Natur Compagnie
Saltfattig grøntsagsbouillon i økologiske tabletter
88 G19,05 kr. As low as 17,91 kr. - Vil snart være på lagerBiográ
Bio rød misosuppe med økologiske grøntsager
4 konvolutter - 10G36,62 kr. - Vil snart være på lagerPorto Muiños
Galicisk bouillon traditionel opskrift Porto Muiños
800 G55,14 kr. As low as 52,93 kr.
På ethvert tidspunkt af året kan supper og bouillon ikke mangle på vores menu, fordi de hjælper med at opretholde hydrering og lette assimileringen af næringsstoffer. Hos Naturitas finder du alt, hvad du behøver for at tilberede dine yndlingssupper og -bouilloner: fra økologiske bouillonterninger til instant-supper, cremer mv.
Altid med kvalitetsgaranti fra mærker som Biográ eller Rapunzel , som bruger 100 % økologiske ingredienser, så du kan nyde de bedste naturlige supper og bouillon.
Fordele ved naturlige supper og bouillon
Supper og bouillon er en del af alle køkkener i verden, fordi de tilbyder den enkleste og mest effektive måde at udnytte næringsstofferne i alle typer fødevarer. De er meget sunde og lavt i kalorier: deres hovedingrediens er vand, så de hjælper os med at holde os hydrerede. Derudover indeholder deres sammensætning kulhydrater (såsom suppepasta eller ris), der giver lidt fedt og hurtigt genererer en mæthedsfornemmelse, sammen med proteiner og næringsstoffer, der er nemme at optage.
Naturlige supper og bouillon til hele året
Når det er koldt, hjælper en hønsebouillon, en galicisk bouillon eller en grydebouillon dig med at varme op, samtidig med at den giver adskillige proteiner og mineraler. Når det er varmt, er en grøntsagsbouillon, en juliennesuppe eller en ikke for varm grøntsagsbouillon en glimrende måde at fugte og nære dig selv med hver skefuld, uden tunge fordøjelser.
Du kan også prøve andre typer supper og bouillon, der er mere eksotiske, men meget nemme at tilberede: fra tangsuppe eller grønkålssuppe til misosuppe af japansk oprindelse, som er ideel til at nyde en let og nærende middag. En anden mulighed for at spise sundt er vegetabilske cremer, som kan spises både varme og kolde.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.