Kakaopasta i øko wafers
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kakaopastaen i vafler fra Salud Viva er ren og fuld af antioxidanter, men tilsætning af mejeriprodukter som mælk, sukker, eller endda tilberedning eller stegning af det, ophæver dens storslåede antioxidanteffekter, som denne superfood giver os.
Indikation
Flavonoiderne i kakao kan hæmme væskesekretion i tyndtarmen. Kakaoflavonoider menes at have en beskyttende effekt på koronar sundhed på grund af deres evne til at ændre flere patologiske processer involveret i udviklingen af CVD.
Indtagningsmode
Det anbefales at inkorporere dem i småkage- og kiksdej, i is og smoothies, i korn- og/eller chokoladebarer, med kornprodukter, med yoghurt og med vegetabilsk mælk. Du kan smelte dem i en bain-marie og derefter inkorporere dem i slik, du kan tilføje kakaopasta i vafler til risengrød, til chokolademousse. Generelt til tilberedning af kager, chokolade mv.
Ingredienser
Kakaopasta i økologisk dyrkede oblater (100%).
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt53 G
-
Mættede fedtsyrer32.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater17.25 G
-
Sukker3 G
-
Kostfibre10.5 G
-
Proteiner14.5 G
-
Salt0.1 G
-
Energisk værdi625 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.