Økologisk kakaopulver
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kakaopulver udvindes uden opvarmning fra frøet af Theobroma cacao, et lille stedsegrønt træ, der vokser i tropiske klimaer. Kakao indeholder naturligt talrige næringsstoffer og phytonutrients. Den er rig på fibre, kalium, fosfor, magnesium, calcium, zink og kobber.
Indikation
- Kakao indeholder mange næringsstoffer og phytonutrienter.
- Rig på fosfor, magnesium og calcium.
- Pakket med fiber, kalium, zink og kobber.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje 15 g kakaopulver til 300 ml ris- eller havregrynsdrik. For en overraskende effekt, tilsæt en spiseskefuld kakaopulver til lattes, kager eller muffins.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
100% økologisk og rå kakaopulver (Theobroma cacao) fra Peru.
Certifikat
BE-BIO-02
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt11 G
-
Mættede fedtsyrer6.5 G
-
Enkelumættede fedtsyrer3.7 G
-
Flerumættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater11.9 G
-
SukkerG
-
Kostfibre31.1 G
-
Proteiner21 G
-
SaltG
-
Energisk værdi308 Kcal
-
Kalium1500 Mg
-
Calcium150 Mg
-
Match600 Mg
-
Jern0.5 Mg
-
Zink7 Mg
-
Kobber4.1 Mg
-
Magnesium525 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.