Azuki Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Azuki er en type rød bønne, der er typisk for Fjernøsten, og som er meget brugt som ingrediens i den makrobiotiske diæt. Specifikt er Azuki Bio fra Ecosana dyrket i Japan efter økologiske kriterier, så dets produktion respekterer miljøet.
Denne nyreformede røde bælgfrugt er meget værdsat kulinarisk i traditionel orientalsk mad takket være dens store rigdom på næringsstoffer og de fordele, den bringer til kroppen. Det er en af de bælgfrugter, der er rigest på vegetabilske proteiner og kulhydrater, med næsten ingen fedt, hvilket gør den ideel til at opretholde et sundt liv.
Den er også rig på fibre, så den hjælper dig med at regulere tarmkanalen Enkel og hurtig at tilberede, på en times tilberedning er den perfekt at spise i gryderetter, salater eller hvad du nu kan finde på!
Oprindelse: Landbrug uden for EU (Kina)
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, nødder, sesam og soja.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
100% Azuki
Certifikat
ES-ECO-016-CL
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt0.53 G
-
Mættede fedtsyrer0.19 G
-
Kulhydrater / kulhydrater50.2 G
-
Sukker2.35 G
-
Kostfibre12.7 G
-
Proteiner19.9 G
-
Salt0.125 G
-
Energisk værdi329 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.