Økokogte pardina linser
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Sukker fri
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk pardina linse er en lille linse, mellem 3 og 5 millimeter. Farven på dens hud er jordbrun eller rødbrun, og dens albumin er gul. Denne tørrede bælgfrugt er rig på kulhydrater, jern og magnesium. Pardina linsen kan også hedde Pardina linse, brun linse, fransk linse eller fransk linse. Pardina linser er særligt velegnede i salater, til at kombinere med pasta og til middelhavsretter.
Indtagningsmode
Det anbefales at åbne, varme og spise, vi kan også tilføje det til kogte grøntsager og ris.
Forholdsregler
Kan indeholde krydskontaminering med andre kornprodukter, der indeholder gluten.Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Efter åbning i køleskabet i højst 3 dage.
Ingredienser
Brune linser*, Vand, Havsalt og Ascorbinsyre.
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Kulhydrater / kulhydrater57.1 G
-
Proteiner28 G
-
Salt0.7 G
-
Sukker0.7 G
-
Lipid fedt0.96 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kostfibre2.7 G
-
Energisk værdi338 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.