Økologiske glutenfri bløde hele havreflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologiske glutenfri bløde havreflager fra El Granero Integral er rig på fedtsyrer og omega 3, som giver mange fordele for blodcirkulationen. Den har vitaminer, der er nødvendige for kroppens vækst og udvikling (B1, B5, B6 og E-vitamin skiller sig ud). Derudover giver det mange mineraler, såsom zink, calcium og jern, gode til dannelse og vedligeholdelse af knogler.
Indikation
Havreflager indeholder langsomt optagelige kulhydrater i høje mængder, disse bidrager til opnåelse og opbevaring af energi. De giver også forbrugeren fibre og aminosyrer. Denne fødevare indeholder en type fiber, der ikke opløses, hvilket letter passagen af mad gennem fordøjelseskanalen.
Det hjælper med at reducere lipoproteiner takket være essentielle aminosyrer, fibre og omega 3-syrer. Det er en antioxidant. Reducerer blodtrykket. Hjælper med at reducere appetitten. Forbedrer immunforsvaret.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge direkte sammen med yoghurt, grøntsagsdrikke eller derivater, juice osv. Du kan bruge dem til at tilberede dem eller lave forskellige opskrifter (småkager, kager, sprøde dej osv.).
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys.
Ingredienser
Fuldkorns bløde havreflager.
Certifikat
ES-ECO-002-CM
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt6 G
-
Mættede fedtsyrer1.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater60.3 G
-
Sukker1.8 G
-
Kostfibre9.3 G
-
Proteiner11.7 G
-
Salt0 G
-
Energisk værdi361 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.