Hele bløde havreflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
100% naturligt produkt
Beskrivelse
Intracma Soft Whole Oat Flakes er rige på proteiner af høj biologisk værdi, kulhydrater, fedtstoffer og en lang række vitaminer, mineraler og sporstoffer.
Indikation
Flager er en særlig type korn, der kan være havre, hvede, byg osv. Når kornet smuldres for at reducere tilberedningstiden, kaldes det flager. Den indeholder en stor mængde fibre og vitaminer. Kornflager fås fra forkogte og pressede korn. Så de kan spises efter en kort tilberedning på 3 til 5 minutter eller ved at lade dem trække natten over. Havreflager er meget fordøjelsesfremmende. Den indeholder flere lipider og vitaminer B1 end andre kornprodukter og et højt jernindhold. Indtagelsen af havreflager er passende i kolde årstider. Det kan tilberedes til gryderetter, supper, bagværk og endda grøntsagsburgere.
Indtagningsmode
Det anbefales til forbrugerens smag. Du kan tage dem direkte med yoghurt, grøntsagsdrikke eller derivater, juice osv. Du kan bruge dem til at tilberede dem eller lave forskellige opskrifter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Havreflager, B Complex
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater56 G
-
Proteiner12.56 G
-
Salt0 G
-
Energisk værdi341 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.