Hvede gluten
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
Hvede gluten anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hvedegluten fra El Granero Integral er et protein, der fås fra hvedemel ved at vaske stivelsen.
Indikation
Gluten er proteinet i hvede, hvorfor næringsværdien af denne meltype har en høj mængde protein. Det bruges i mange opskrifter, fordi det giver volumen og konsistens til retter. Blandet med vand virker det som emulgator og geleringsmiddel, hvorfor det giver større fylde til dejen, der tilberedes. Hvedegluten bruges til at lave seitan, som er bedre kendt som vegetabilsk kød. En anden stor brug af gluten er at berige mel, som vi bruger i bagning og kager, hvilket giver dem styrke.
Indtagningsmode
Til forbrugerens smag
Ingredienser
Hvede gluten.
Certifikat
CM85IAE-118
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Proteiner79.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater7.9 G
-
Sukker1.3 G
-
Lipid fedt6.4 G
-
Mættede fedtsyrer1.45 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Salt0.04 G
-
Energisk værdi406 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.