Biofournée Tilberedning Boghvede Brød
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Forberedelsen til boghvedebrød er en blanding af devitaliseret gær og gær. Perfekt til at lave brøddej, pizzadej...
Denne tilberedning er velegnet til tilberedning i hånden eller i en bagemaskine.
En pose er beregnet til 1 kg mel.
Indtagningsmode
Bland indholdet af posen med 1 kg mel. Tilsæt 700 ml vand og 3 teskefulde salt.
Ælt i hånden i lang tid eller 2 minutter i en røremaskine
Lad det hvile i 1 time.
Forbered dejstykkerne og lad dem hvile i 15 minutter, og dække dem. Lad hæve i 3 timer.
Bages ved 240°C i 25 til 50 minutter, afhængig af størrelsen på dejstykkerne.
Ingredienser
dehydreret fermenteret boghvedemel*, gær*
* Økologiske landbrugsprodukter.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.