Hævet hvede
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
Beskrivelse
Lev'blé fra Priméal er en surdej lavet af hvede malet til mel og derefter hydreret og fermenteret. Denne surdej kombinerer fordelene ved økologisk surdej (duft + tekstur + smag + øget holdbarhed af brødet) og fordelene ved gær (god udvikling af dejen).
Indikation
Priméal er det førende økologiske mærke af tørre dagligvareprodukter, der sælges i økologiske butikker, som tilbyder en bred vifte af salte og søde dagligvareprodukter. Den bruger lokale franske ingredienser, samtidig med at den sikrer lokal fremstilling og emballering, i Ardèche, en garanti for den franske kvalitet af vores knowhow.
Indtagningsmode
Det anbefales at forberede det i hånden til et 750 g brød: 1- Bland 500 g mel (gerne let eller bise), 21 g Lev'Blé (= 2 afrundede spiseskefulde), 8 g salt (= 2 tsk) og 300 til 320 ml lunkent vand. 2- Ælt en gang. 3- Lad hvile i 30 minutter i en overdækket salatskål ved en temperatur på omkring 22°. 4- Tag dejen igen, og fjern let luften, der kom ind for at danne dit brød. 5- Lad den hvile igen (primefase) i 60 til 90 minutter. I en brødmaskine: Hæld ingredienserne i skålen og følg fuldkornsbrødsprogrammet.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt og tørt sted. Efter åbning lukkes posen tæt og opbevares væk fra fugt.
Ingredienser
Dehydreret og devitaliseret hvedesurdej.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt2.3 G
-
Mættede fedtsyrer1.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater66.2 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre7.3 G
-
Proteiner19.2 G
-
Salt0 G
-
Energisk værdi377 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.