Konjac lasagneplader
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Vegetarisk
-
Ingen allergener
-
Lavt indhold af kulhydrater
Beskrivelse
Konjac shirataki lasagneplader er glutenfri pasta med lavt kalorieindhold. Konjac-pasta giver dig i modsætning til traditionel pasta mulighed for at lave sunde måltider og følge en diæt med lavt kulhydratindhold. De er perfekte til enhver diæt eller blot til at opretholde sunde vaner.
Indtagningsmode
- Åbn pakken og dræn.
- Tilsæt den ønskede sauce og varm op i 2 minutter.
Forholdsregler
Glucomannan hjælper med at tabe sig, når man følger en diæt med lavt kalorieindhold, med et dagligt indtag på 3 g glucomannan i tre doser på 1 g sammen med et eller to glas vand før måltider. **Indtaget af 4 g glucomannan bidrager til at opretholde normale HDL-niveauer i blodet. Indtag glucomannan med rigeligt vand for at undgå kvælningsfare hos personer med synkeproblemer eller som tager det med lidt væske.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted ved stuetemperatur. Opbevares på køl efter åbning og opbevares i højst 3 dage. Må ikke fryses
Ingredienser
Vand, konjacmel glucomannan (3,6%), stabilisator (E526). PT.Ingredienser: Vand, konjac glucomannan farin (3,6%), stabilisator (E526). FR. Ingredienser. Eau, farine de glucomannane de konjac (3,6%), stabiliserende (E526). LT. Sudėtis: vanduo, konjac gliukomannano miltai (3,6%), stabilisatorius (E526). PL. Składniki: woda, mąka konjac glukomannan (3,6%), stabilisator (E526). LV. Sistāvdaļas: ūdens, konjac glikomannäna milti (3,6%), stabilisatorer (E526). ENG. Ingredienser: Vand, konjac glucomannan mel (3,6%), stabilisator (E526).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.02 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre2.6 G
-
Proteiner2 G
-
Salt0.07 G
-
Energisk værdi7 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.