Semi Helspelt Spaghetti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Semi Helspelt Spaghetti anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
De laves kun med sorten tritticum dicoccum, som er designet til pasta, fordi den bevarer madlavningen, smager stærkt, men sødt. Et levedygtigt alternativ til traditionel hvedepasta.
Indikation
Alt arbejdet reagerer fuldt ud på den traditionelle metode, dej med kold- og bronzetegning, for at opnå en behageligt ru og mere porøs dej, ideel til at absorbere og forbedre saucer. Tørring udføres ved lave temperaturer og i lange perioder uden at ødelægge det dyrebare indhold i hele spaghettispeltfrøene.
Indtagningsmode
En tilberedningstid mellem 9-10 minutter anbefales.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af æg.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et frisk og tørt sted.
Ingredienser
Speltmel tritticum dicoccum, Vand.
Certifikat
IT-BIO-006Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater71.6 G
-
Sukker3.5 G
-
Kostfibre2.9 G
-
Proteiner11.6 G
-
Salt0.01 G
-
Energisk værdi357 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.