Genmai økologisk brun ris miso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Danival misoris er resultatet af naturlig gæring.
Indikation
Den første aerobe gæring (podning af korn med svampen Aspergillus oryzae med luftcirkulation) varer 3 dage og giver koji.
Den anden anaerobe gæring (uden luftcirkulation) er længere. DANIVAL rismisoer raffineres i mindst 6 måneder for at udvikle alle deres smag.
Indtagningsmode
Meget salt krydderi brugt i det asiatiske køkken. Det anbefales, at du bruger miso, da du ville bruge et krydderi, såsom sennep. Det er meget praktisk til at krydre salatdressinger, selvfølgelig baseret på supper, men også til tilberedning af kogte retter.
Lagringsbetingelser
Før åbning: BBD = 3 år fra fremstillingsdato. Tør opbevaring ved positiv stuetemperatur. Efter åbning: Opbevares i køleskab efter åbning og indtages inden for 6 måneder.
Ingredienser
Vand, franske sojabønner, runde ris, uraffineret atlantisk havsalt, enzym.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt6.7 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9 G
-
Sukker3 G
-
Kostfibre3.4 G
-
Proteiner9.7 G
-
Salt8.3 G
-
Energisk værdi145 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.