Hatcho ikke-pasteuriseret økologisk sojamiso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hatcho Unpasteurized Bio Soy Miso fra Mitoku er mørk i farven og rig på protein, denne miso har en karakteristisk smag, der adskiller hverdagens madlavning, især i supper, saucer og krydderier.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilberede lækre retter i orientalsk stil ved at tilføje miso til supper og bouillon. Vi anbefaler at tage det ved middagstid, da det er langsomt at fordøje og kan gøre det svært at falde i søvn.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Hele fermenterede sojabønner (65%), vand, havsalt, ristet bygmel, koji.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt10.4 G
-
Mættede fedtsyrer2.12 G
-
Kulhydrater / kulhydrater12.7 G
-
Sukker1.8 G
-
Kostfibre6 G
-
Proteiner23.3 G
-
Salt4.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.