Umeboshi Pasta
Beskrivelse
Mitoku Umeboshi Paste er en umoden blomme, gæret i 2 år, så den får en syrlig og salt smag.
Indikation
Umeboshis egenskaber, da det stimulerer tarmen, leveren og galdeblæren, forklares dette, fordi det har evnen til at alkalinisere vores blod og øge vores forsvar ved at regulere pH.
Indtagningsmode
Det anbefales at forberede ved at fjerne stenen fra ume-blommen og slibe blommens kød. Effektiviteten af umeboshi pasta er den samme som for blomme umeboshi, den kan bruges til de samme formål.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Shiso blade, Ume blommer.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt0.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.9 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre4 G
-
Proteiner1.2 G
-
Salt16.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.