Congo mørk chokolade 82% Eco
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
100% plastikfri
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk mørk chokoladebar 82% kakao (Congo), indsamlet i Månens bjerge, i det tropiske bassin i Congo. Specialitet med en høj procentdel kakao med ædle ingredienser.
Indikation
Den skiller sig ud for sin fine tekstur og aromatiske noter. Det er en frugtagtig mørk chokolade, hvor noter af røde frugter og citrusnuancer skiller sig ud, der kombineres perfekt med strejf af kaffe, træ og nødder. Lavet med fin kakao af sorten Forastero.
Blanxart fremstiller udelukkende chokolader med kakao med enkelt oprindelse for at forstærke det unikke ved hver af opskrifterne. Efter Bean-to-bar-processen styrer Blanxart hele processen: fra udvælgelsen af kakao i små plantager, den håndværksmæssige langsom-ristning i vores faciliteter til emballagen af chokoladebaren.
Smagsnote: Stærk personlighed. Noter af vilde og citrusfrugter, der skiller sig harmonisk ud og kombineres med et krydret strejf af blød kaffe, træ og antydninger af valnød.
Indtagningsmode
Følgende ansigtsrækkefølge anbefales for at nyde hele denne tablets personlighed: Observer dens farve og lysstyrke. Duft og opdag de første nuancer. Bryd den op og hør et rent knas. Smag på det og identificer aromaerne fuldt ud
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk og soja.
Lagringsbetingelser
Det anbefales at opbevare på et køligt, tørt sted mellem 15 og 21ºC. I betragtning af produktets kvaliteter, undgå køleskabet, hvis det er muligt. Mørk chokolade har en holdbarhed på 2 år fra fremstillingen.
Ingredienser
Kakao*, Sukker*, Kakaosmør*. Kakao 82% minimum.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt47.7 G
-
Mættede fedtsyrer29.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater27 G
-
Sukker20 G
-
Kostfibre11.6 G
-
Proteiner10.5 G
-
Salt0.01 G
-
Energisk værdi602 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.