tamari mild
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne lækre tamari (sojasovs) er lavet af økologiske sojabønner. En økonomisk, glutenfri sauce, der gærer i 9 måneder i Japan. Brug den i marinader, supper og saucer.
Indikation
Denne sojasovs er lavet af vores erfarne japanske producent, af sojabønner, koji (gæringsstarter), shochu (risbaseret sakedestillat) og havsalt.
Det ultimative mål er at balancere smagen af saucen, så alle fem smagsvarianter kommer sammen.
Dette sker i gæringsperioden, som varer 9 måneder.
Det er en meget god og økonomisk glutenfri sauce, som løfter alle orientalske og europæiske retter til et højere niveau.
Brug den i marinader, dressinger, supper (miso) og saucer.
Prøv også vores tamari (gæret i 18 måneder).
Godt at vide:
- Den har en afbalanceret smag
- Lavet efter en traditionel japansk opskrift
- Gærer i 9 måneder
- Det er lækkert i alt, hvad der kan være lidt mere salt!
- Lavet i Japan
Indtagningsmode
Brug som erstatning for salt, som sauce til sushi eller som base til saucer eller dressinger.
Forholdsregler
Indeholder: Soja.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Vand, sojabønner*, havsalt, saltet shochu* (vand, ris*, salt, koji-gæring), koji-gæring (Japan).
* = økologisk landbrug
Certifikat
NL-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater8.3 G
-
Sukker3.4 G
-
KostfibreG
-
Proteiner9.8 G
-
Salt14.5 G
-
Energisk værdi74 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.