Muffins med lavt kulhydratindhold
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegetarisk
-
Lavt indhold af kulhydrater
Beskrivelse
Muffins er en lækker snack. I modsætning til andre fuldkornsbrød har de 73 % færre kulhydrater. Som om det ikke var nok, indeholder den 194% mere protein. Det er en snack fyldt med protein og fibre, som hjælper med at fuldføre de daglige indtagsanbefalinger.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af byg, rug, spelt, æg, mælk.
Ingredienser
Proteinblanding (35%) (hvedeprotein, sojaprotein, lupinprotein), sojamel, hvedemel, fuldkornshvedemel, sojagryn, sojaklid, sukker, havrefibre, salt, solsikkelecithin, natriumdiacetat, inaktiv gær.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt6.6 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater13 G
-
Sukker3.8 G
-
Kostfibre8.2 G
-
Proteiner29 G
-
Salt1.2 G
-
Energisk værdi244 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.