Spirede hvedebrød
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
Bio-øko
Beskrivelse
Spiret brød indeholder hverken gær eller surdej. Dette gør brødet mindre, mere kompakt og meget nærende.
Indikation
Opskriften er ren og århundreder gammel. Økologisk hvede spirer først i vand i 2-3 dage. Derefter males den og bages ved lav temperatur (110°C - 130°C). Dette sikrer optimal tilbageholdelse af næringsstoffer og fibre.
Du kan til enhver tid nyde ansvarligt brød. Lækkert med avocado og miso, smør og ost eller nøddecreme
Indtagningsmode
Anbefales til kort ristning i brødristeren
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet i op til 3 dage i en lufttæt beholder.
Ingredienser
Spiret hvede* (England)
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Kulhydrater / kulhydrater49.8 G
-
Sukker18.1 G
-
Proteiner10.3 G
-
Kostfibre8.9 G
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Salt0.1 G
-
Energisk værdi277 Kcal
-
Natrium40 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.