Caldos Cooldo
knoglebouillon
44,49 kr.
Tarvitsetko apua?

knoglebouillon

300 Ml
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Knoglebouillon med højt proteinindhold og naturlig kilde til kollagen.
Se beskrivelse
44,49 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • 100% naturligt produkt

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (12)

Beskrivelse

Knoglebouillon med højt proteinindhold og naturlig kilde til kollagen.

Indikation

Lavet ved lav varme i mere end 20 timer for at opnå det maksimale af dets næringsstoffer.

Lavet med 100% spanske og økologiske råvarer; med knogler fra dyr opdrættet i frihed på spanske græsgange. Salt, ingefær og gurkemeje dyrkes også i Spanien.

100% økologisk råvare, 0% tilsætningsstoffer, 0% konserveringsmidler, 100% naturlig. Glutenfri, Keto, paleo, AIP. Højt proteinindhold og naturlig kilde til kollagen.

Næringsstofferne i knoglebouillon er et vidunder af naturen, en fødekilde, der hjælper os med at passe på os selv inde og ude. Og fra tradition til videnskab.

Vores forfædre kendte allerede fordelene ved knoglebouillon. Men vores liv fører os til indtagelse af hurtige og forarbejdede fødevarer, der gør os betændte og syge. Hos Cooldo mener vi, at det er vigtigt at inkorporere denne gamle opskrift på knoglebouillon i vores kost på grund af dens mange fordele.

Hvilke næringsstoffer har knoglebouillon?

Knoglebouillon er rig på kollagen og mineraler. Det er også en naturlig kilde til andre aminosyrer såsom prolin, glycin eller glutamin. og hvad er de til? Her forklarer vi alle dens egenskaber

Proline

Prolin er en ikke-essentiel aminosyre, som vores krop kan syntetisere fra glutaminsyre. Prolin spiller en væsentlig rolle i proteinsyntese, især kollagensyntese.

Dens funktioner omfatter:

  • Styrker led og sener.
  • Hjælper med at styrke hjertemusklerne.
  • Deltager i kollagensyntese.
  • Det forbedrer hudens tekstur.
  • Hjælper med regenerering af væv og slimhinder.
  • Det hjælper med vores krops immunitet ved at være relateret til vedligeholdelsen af ​​nogle immunglobuliner.

Wisteria

Glycin er en ikke-essentiel aminosyre, som i visse situationer som skader, sygdomme eller ledbetændelse kan blive essentiel, da vi ikke er i stand til at producere de nødvendige mængder.

Dens funktioner omfatter:

  • Opretholder korrekt helbredende funktion.
  • Vigtigt for kollagensyntese.
  • Fremmer produktionen af ​​væksthormon.
  • Hjælper med at fungere korrekt hjerne.
  • Hjælper med at regulere blodsukkerniveauet.
  • Det virker som en hæmmende neurotransmitter i centralnervesystemet.

Kollagen

Hvad er kollagen og hvad er det til?

Det er det mest udbredte protein i kroppen og findes i vores hud såvel som i bindevæv som led og sener; Det holder knogler og muskler sammen, og vedligeholder slimhinden i tarmen.

Hvorfor er det så vigtigt at tage kollagen?

Kollagen udgør næsten en tredjedel af vores samlede proteinmasse. Det plejede også at repræsentere en relevant del af vores kost. Og i øjeblikket er det ikke tilfældet. Hvis vi tilføjer dette faktum, at kollagensyntesen reduceres med alderen, er det meget vigtigt at sikre tilstrækkeligt med råmateriale til at opretholde produktionen. Hos kvinder reducerer faldet i østrogen i overgangsalderen yderligere kollagensyntesen.

Knoglebouillon er en naturlig kilde til kollagen og indeholder naturligt de cofaktorer, der hjælper med at opretholde kollagen i kroppen.

Gele

Gelatine er intet andet end kogt kollagen. Når den er afkølet, størkner den og får en geltekstur. Og hvis du afkøler din bouillon, og du får gelatine, er det et glimrende tegn på tilstedeværelsen af ​​kollagen. Cooldo bouillon er selvfølgelig ren gelatine.

Glutamin

Glutamin er den mest udbredte aminosyre i vores krop, det hjælper med at regenerere væv, har en vigtig rolle i fordøjelsessundheden og fremmer optimal immunfunktion. Glutamin garanterer integriteten af ​​tarmvæggen og hjælper os med at bevare vores muskelmasse.

Glycosaminoglycaner

De er komplekse kulhydrater, der deltager i mange biologiske processer. De er afgørende for at holde bindevæv og ledvæske, smøremidlet, der omgiver vores led, i god stand. Hyaluronsyre, chondroitin og glucosamin er glycosaminoglycaner.

Mineraler

Dyreknogler er en meget rig kilde til mineraler som calcium, magnesium, kobber, jern, mangan, fosfor, kalium, natrium og zink. For at udvinde den maksimale mængde mineraler er det vigtigt at tilføje et stænk eddike eller anden syre.

Hos cooldo henter vi altid råvarer af højeste kvalitet, og selvfølgelig tilføjer vi ufiltreret æblecidereddike til vores bone bouillon opskrift for at få mest muligt ud af dens næringsstoffer.

Indtagningsmode

For dem, der ønsker at tilføje ekstra næringsstoffer til deres kost ved at inkludere knoglebouillon i deres daglige kost.

Mad klar til indtagelse. Det anbefales at ryste og varme før indtagelse.

Du kan tage det alene eller tilføje det til dine smoothies, dine cremer eller dine gryderetter, altid som en del af en afbalanceret kost.

Lagringsbetingelser

Cooldo Bouillon opbevares ved stuetemperatur, det vil sige i spisekammeret indtil den udløbsdato, der er angivet på emballagen.

Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet og indtages inden for 3 dage.

Når den er kold, bliver den til gelatine. Det er et bevis på, at Cooldo bouillon er ren kollagen! Når du opvarmer det, vil det vende tilbage til sin flydende tilstand, og fedtet vil opløses, hvilket giver det et strejf af smag og næringsstoffer.

Ingredienser

Vand, okseben 22%, kyllingekroppe 20%, skinkeben 2,6%* (økologisk svinekødsskinkeben og havsalt), æblecidereddike*, ingefær* havsalt*, gurkemeje*.


*Ingredienser fra økologisk produktion.

Certifikat

ES-ECO-026-VAS Landbrug EU

SKU: LP-0198436
OX8A2QVR

Næringsoplysninger

  • For 100 Milliliter
  • Lipid fedt
    0.8 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.17 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    0.5 G
  • Sukker
    0.5 G
  • Proteiner
    5.7 G
  • Salt
    0.49 G
  • Energisk værdi
    30 Kcal

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

12 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.