Ansjosfileter i olivenoliedåse
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Ansjosfileter på dåse i olivenolie er altid fra Det Cantabriske Hav. I dåsen forbliver de møre, hele og det er meget nemt at trække dem ud. Den eneste ulempe er, at de forsvinder hurtigt, der er aldrig en til overs!
Indikation
Ansjosfileterne præsenteres rene, uden skæg og med det perfekte saltpunkt for ikke at miste deres smag efter at have ligget i tønder, der modnes i mindst 6 måneder. en forkælet pige på fabrikken.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Lagringsbetingelser
Hold koldt.
Ingredienser
Ansjos (Engraulis Encrasicholus), ekstra jomfru olivenolie fra økologisk landbrug (37,5%), salt.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt13 G
-
Mættede fedtsyrer1.8 G
-
Enkelumættede fedtsyrer9.2 G
-
Flerumættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydraterG
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner25 G
-
Salt16 G
-
Energisk værdi217 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.