Økologisk vallepulver
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Raabs søde valle tørres under en omhyggelig forstøvningsproces. Inden påfyldning beriges produktet med mælkesyre L(+) Lactobacillus Acidophilus og Bifidus lactis bakterier. Valle er lavt fedtindhold og indeholder protein.
Hvordan tager man Økologisk vallepulver?
Det anbefales at blande en dyngeske (25 g) med 250 ml væske, vand, juice eller mælk og piske indtil du får en cremet blanding, indtag med det samme. Som en flydende kur tages 1½ – 2 L om dagen. Den kan også blandes i slik, mælkedesserter og müsli. Raabs søde valle smager fremragende, fx tilberedt med frisk frugt.
Forholdsregler
Dens farve og smag kan variere, da det er et naturprodukt, der er udsat for årstidens påvirkninger.
Lagringsbetingelser
Beskyt mod lys og varme og opbevar på et tørt, godt lukket sted.
Sammensætning af Økologisk vallepulver
Sødt vallepulver* (indeholder mejerikomponenter), Lactobacillus Acidophilus, Bifidus lactis-bakterier.
(*) fra kontrolleret økologisk dyrkning
Certifikat
DE-ÖKO-001
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.