Grøntsagsost
Plantebaseret ost er et alternativ til traditionel animalsk ost, ideel til folk, der følger en vegansk kost, er intolerante eller allergiske over for mejeriprodukter, eller for folk, der ønsker at reducere deres forbrug af produkter med højt kolesterolindhold.
I øjeblikket er der flere vegetabilske oste, vi kan finde dem i praktisk talt alle kendte varianter og formater af animalsk oprindelse; i fløde, frisk, roquefort, parmesan, camembert, gruyere, mozzarella, speciel til smeltning, til pizza, fast til skæring, i skiver, smørbar mv.
De er en fantastisk kilde til vitaminer (vitamin E, A, B og C), mineraler, sporstoffer, fibre, kulhydrater, sunde fedtstoffer, kvalitetsproteiner og i deres fermenterede udgaver, probiotiske bakterier, som bidrager til vedligeholdelse og forbedring af tarmmikrobiota og flora
Plantebaseret ost er et alternativ til traditionel animalsk ost, ideel til folk, der følger en vegansk kost, er intolerante eller allergiske over for mejeriprodukter, eller for folk, der ønsker at reducere deres forbrug af produkter med højt kolesterolindhold.
I øjeblikket er der flere vegetabilske oste, vi kan finde dem i praktisk talt alle kendte varianter og formater af animalsk oprindelse; i fløde, frisk, roquefort, parmesan, camembert, gruyere, mozzarella, speciel til smeltning, til pizza, fast til skæring, i skiver, smørbar mv.
De er en fantastisk kilde til vitaminer (vitamin E, A, B og C), mineraler, sporstoffer, fibre, kulhydrater, sunde fedtstoffer, kvalitetsproteiner og i deres fermenterede udgaver, probiotiske bakterier, som bidrager til vedligeholdelse og forbedring af tarmmikrobiota og flora
Plantebaseret ost er et alternativ til traditionel animalsk ost, ideel til folk, der følger en vegansk kost, er intolerante eller allergiske over for mejeriprodukter, eller for folk, der ønsker at reducere deres forbrug af produkter med højt kolesterolindhold.
I øjeblikket er der flere vegetabilske oste, vi kan finde dem i praktisk talt alle kendte varianter og formater af animalsk oprindelse; i fløde, frisk, roquefort, parmesan, camembert, gruyere, mozzarella, speciel til smeltning, til pizza, fast til skæring, i skiver, smørbar mv.
De er en fantastisk kilde til vitaminer (vitamin E, A, B og C), mineraler, sporstoffer, fibre, kulhydrater, sunde fedtstoffer, kvalitetsproteiner og i deres fermenterede udgaver, probiotiske bakterier, som bidrager til vedligeholdelse og forbedring af tarmmikrobiota og flora
Sådan laver du vegetabilsk ost
Ost af vegetabilsk oprindelse kan fremstilles af forskellige råvarer.
De mest brugte er nødder (cashewnødder, valnødder, mandler...), vegetabilske fedtstoffer (kokos, oliven, solsikkeolie...), sojaderivater (tofu, sojadrik eller yoghurt...) og vegetabilske drikke (ris, havre...).
Stivelse, generelt tapioka eller kartoffel, agar-agar eller emulgatorer, kan tilsættes for at give konsistens og elasticitet.
For at smage den bruges citron, æblecidereddike, rejuvelac, kombucha, fermenter og bakterier, samt krydderier, næringsgær og smags- eller aromastoffer, for at tilføje et andet touch til finishen.
Grøntsagsost hvor man kan købe
Den ernæringsmæssige kvalitet såvel som den etiske balance, der følger med den, udvider i stigende grad brugen af plantebaseret ost.
Selvom vi stadig kan have svært ved at vide, hvor vi kan købe det, kan vi nu købe det i forskellige butikker, både i store butikker og i små specialbutikker og også til onlinesalg.
Hos Naturitas har vi udvalgt de bedste varianter og formater, hvilket letter køb af højkvalitets vegetabilsk ost hjemmefra.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.