Bønner
Bønner er en af de bælgfrugter, der er mest til stede i vores traditionelle kost.
Det første billede, der kommer til at tænke på, når man tænker på bønner, er helt sikkert i form af gryderetter eller gryderetter, der er så typiske for vores ældre, selvom det i dag er mere og mere almindeligt at tilføje dem til forskellige retter, både kolde og varme, i form af en salat eller som tilbehør, sauteret med det, vi har allermest lyst til.
Bønner er en af de bælgfrugter, der er mest til stede i vores traditionelle kost.
Det første billede, der kommer til at tænke på, når man tænker på bønner, er helt sikkert i form af gryderetter eller gryderetter, der er så typiske for vores ældre, selvom det i dag er mere og mere almindeligt at tilføje dem til forskellige retter, både kolde og varme, i form af en salat eller som tilbehør, sauteret med det, vi har allermest lyst til.
Filtrer efter
Sorter efter
- Vil snart være på lagerAlce Nero
Økologiske kogte borlotti bønner
300 G25,44 kr. As low as 24,42 kr. - Vil snart være på lagerAlce Nero
Økologiske kogte cannellini bønner
300 G25,97 kr. As low as 24,93 kr.
Bønner er en af de bælgfrugter, der er mest til stede i vores traditionelle kost.
Det første billede, der kommer til at tænke på, når man tænker på bønner, er helt sikkert i form af gryderetter eller gryderetter, der er så typiske for vores ældre, selvom det i dag er mere og mere almindeligt at tilføje dem til forskellige retter, både kolde og varme, i form af en salat eller som tilbehør, sauteret med det, vi har allermest lyst til.
Den kontinuerlige tilstedeværelse af bønner gennem årene inden for den typiske gastronomi i forskellige samfund har fået dem til at have et væld af navne: fabes, bønner, bønner, fabas, bønner...
Og ikke kun har de forskellige navne, men vi har en stor variation, tidligere opdelt efter region, men i øjeblikket tilgængelig for alle, såsom den hvide bønne, den strøgne bønne, den palmeña-bønne, den sorte bønne, den sortøjede bønne, pint, rød bønne osv.
Egenskaber af bønner
- Højt indhold af vegetabilske proteiner.
- Giver kulhydrater.
- Højt jernindhold.
- Vitaminer i gruppe B og C.
- Højt fiberindhold.
- Fantastisk kilde til mineraler som natrium, kalium, calcium, magnesium og zink.
- Lavt fedt- og kolesterolindhold.
Fordele ved bønner
Bønner har et lavt kalorieindtag, så hvis vi kombinerer dem korrekt, er de en meget god mulighed i kaloriefattige diæter, der søger at tabe sig. Derudover har de stor mættende kraft og evnen til at blokere for optagelsen af kulhydrater i kroppen.
Takket være deres alfa-amylasehæmmere samt deres høje jernindhold og lave fedtindhold er bønner gode allierede for kardiovaskulær sundhed. De hjælper os med at opretholde optimale blodsukkerniveauer, kontrollere triglycerider, stimulere stofskiftet og reducere kolesterol sammen med fibre.
Mængden af fibre og protein, som bønner giver os, fremmer tarmens bevægelser, forbedrer transit og fordøjelse.
På den anden side er bønner gavnlige naturlige antioxidanter, der hjælper og beskytter mod hudens aldring på grund af soleksponering.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.