Jødisk
Bønnen ankom til Europa, og blev en del af vores gastronomi, fra det amerikanske kontinent, specifikt Central- og Sydamerika, i det 16. århundrede. Den tilhører familien Fabaceae og betragtes som en grøntsag og bælgfrugt på samme tid. Det betragtes som en grøntsag, når den er grøn, og en bælgfrugt, når den er tør.
Vi finder hovedsageligt to varianter af grønne bønner; de flade, som er kendetegnet ved at have en mere intens smag og de tynde og runde med en mildere smag.
Bønnen ankom til Europa, og blev en del af vores gastronomi, fra det amerikanske kontinent, specifikt Central- og Sydamerika, i det 16. århundrede. Den tilhører familien Fabaceae og betragtes som en grøntsag og bælgfrugt på samme tid. Det betragtes som en grøntsag, når den er grøn, og en bælgfrugt, når den er tør.
Vi finder hovedsageligt to varianter af grønne bønner; de flade, som er kendetegnet ved at have en mere intens smag og de tynde og runde med en mildere smag.
Filtrer efter
Sorter efter
Bønnen ankom til Europa, og blev en del af vores gastronomi, fra det amerikanske kontinent, specifikt Central- og Sydamerika, i det 16. århundrede. Den tilhører familien Fabaceae og betragtes som en grøntsag og bælgfrugt på samme tid. Det betragtes som en grøntsag, når den er grøn, og en bælgfrugt, når den er tør.
Vi finder hovedsageligt to varianter af grønne bønner; de flade, som er kendetegnet ved at have en mere intens smag og de tynde og runde med en mildere smag.
Bønnens egenskaber
Vi finder hovedsageligt to varianter af grønne bønner; de flade, som er kendetegnet ved at have en mere intens smag og de tynde og runde med en mildere smag.
Fødevarer med en høj procentdel vand (90%) og et lavt fedtindhold (0,6%), så den har et lavt kalorieindeks (35cal/100g).
Den indeholder kulhydrater, fibre, aminosyrer og en lille mængde protein.
Fantastisk kilde til mineraler og vitaminer. Frem for alt er den rig på vitamin A, C, K og gruppe B, såsom B1, B2, B3, B6, B9 og mineraler som molybdæn, magnesium, jern, kalium, kobber, calcium og fosfor.
Fordele ved bønner
- Antioxidant par excellence, der hjælper med at modvirke de negative virkninger af frie radikaler og bremse cellulær aldring.
- Den har anti-inflammatoriske egenskaber og er ansvarlig for at holde vores immunsystem på et optimalt niveau.
- De er let fordøjelige og hjælper os med at regulere tarmpassagen, lindrer forstoppelse og holder os mætte.
- Bidrager til vedligeholdelse af knogler og forbedrer knogletætheden i modenhed.
- Det understøtter vores kardiovaskulære system, reducerer hypertension og beskytter hjertet.
- Styrer sukker og kolesterol, bremser absorptionen af sukker fra mad og letter elimineringen af kolesterol.
- Betragtes som et naturligt vanddrivende middel, fremmer det elimineringen af overskydende væske i kroppen. Derfor anbefales det i tilfælde af hypertension, gigt, nyresten eller urinvejslidelser såsom blærebetændelse.
- Grundlæggende i diæter under graviditeten og endda under amning, da dets ernæringsmæssige bidrag bidrager både til at forebygge sygdomme og til at fremme udviklingen af fosteret.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.