- Kategorier
Hvedegryn
Hvedegryn er resultatet af formaling af hvede, med et grovere udseende end formaling af traditionelt mel. Dens farve vil variere alt efter, om den kommer fra blød hvede, som vil være mere hvidlig i farven, eller om den kommer fra hård hvede, som vil være mere gullig.
Vi kan finde det i forskellige korntykkelser, semulje er den fineste udgave, efterfulgt af medium og granuleret.
Hvedegryn er resultatet af formaling af hvede, med et grovere udseende end formaling af traditionelt mel. Dens farve vil variere alt efter, om den kommer fra blød hvede, som vil være mere hvidlig i farven, eller om den kommer fra hård hvede, som vil være mere gullig.
Vi kan finde det i forskellige korntykkelser, semulje er den fineste udgave, efterfulgt af medium og granuleret.
Filtrer efter
Sorter efter
33 produkter
33 produkter
33 produkter
Hvedegryn er resultatet af formaling af hvede, med et grovere udseende end formaling af traditionelt mel. Dens farve vil variere alt efter, om den kommer fra blød hvede, som vil være mere hvidlig i farven, eller om den kommer fra hård hvede, som vil være mere gullig.
Vi kan finde det i forskellige korntykkelser, semulje er den fineste udgave, efterfulgt af medium og granuleret.
Egenskaber af hvedegryn
Den kan bruges til at tilberede en lang række retter såsom couscous, tabbouleh, krummer, grød, grød, grød og den bruges endda og giver en meget karakteristisk tekstur i dejen. Men selvfølgelig er stjerneretten lavet af hvedegryn tør durumhvede pasta, meget typisk for det italienske køkken.
- Fantastisk kilde til protein.
- Højt kulhydratindtag.
- Indeholder vitaminerne B3, B4, B9, vitamin B, vitamin C, vitamin K, calcium, magnesium, kalium, fosfor, selen, jern og essentielle aminosyrer.
- Lavt indhold af kolesterol, triglycerider og natrium.
Fordele ved hvedegryn
Hvedegryn giver en stor dosis energi til vores krop, hvilket gør det essentielt i kosten for mennesker med et meget mentalt og fysisk aktivt liv eller atleter, der ønsker at opnå større præstationer.
De fremmer muskeludvikling og vævsreparation efter lange perioder med træning eller fysisk anstrengelse.
Det bidrager til at forbedre knoglesundheden ved at forbedre stofskiftet, give større elasticitet til huden og et bedre udseende af hår og negle.
Det er meget gavnligt for det kardiovaskulære system, da det hjælper med at kontrollere hypertension, bidrager til dannelsen af røde blodlegemer og reducerer kolesterolindtaget og holder blodniveauet afbalanceret. Det er en fødevare, der anbefales til personer med hypertension og/eller forhøjet kolesteroltal i blodet.
Styrker immunsystemet takket være bidraget fra selen.
Hvedegryn anbefales stærkt i tilfælde af jernmangelanæmi, såvel som hos gravide, ammende kvinder og under deres menstruation, da det har en god forsyning af jern og fremskynder produktionen af hæmoglobin.
Satisfied customers
4,53/5 - Fremragende
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.