Skat
Hirse er meget populær i Afrika og Asien og bruges i stigende grad i naturlige fødevarer takket være dens ernæringsmæssige egenskaber. Hirse egenskaber omfatter et højt bidrag af energi, vitaminer og mineraler. Derudover er den lav i fedt og natrium og glutenfri, hvilket gør den ideel til personer med cøliaki.
Hirse er meget populær i Afrika og Asien og bruges i stigende grad i naturlige fødevarer takket være dens ernæringsmæssige egenskaber. Hirse egenskaber omfatter et højt bidrag af energi, vitaminer og mineraler. Derudover er den lav i fedt og natrium og glutenfri, hvilket gør den ideel til personer med cøliaki.
Filtrer efter
Sorter efter
Hirse er meget populær i Afrika og Asien og bruges i stigende grad i naturlige fødevarer takket være dens ernæringsmæssige egenskaber. Hirse egenskaber omfatter et højt bidrag af energi, vitaminer og mineraler. Derudover er den lav i fedt og natrium og glutenfri, hvilket gør den ideel til personer med cøliaki.
Hos Naturitas kan du finde alle de typer hirse, du skal bruge for at tilberede lækre sunde eller veganske opskrifter: kornhirse, skrællet hirse, puffet hirse, hirseflager...
Hirse egenskaber
Hirse er en kornsorte, der er meget indtaget i Asien og Afrika, og som skiller sig ud for sin energiværdi og høje indhold af vitamin B, som styrker immunforsvaret og hudens sundhed. Det har også flere mineraler, hovedsageligt jern og magnesium. Derudover er en anden egenskab ved hirse, at den ikke indeholder gluten, hvilket gør den velegnet til mennesker med cøliaki.
På grund af dets egenskaber og fordøjelighed er det et anbefalet produkt til alle, der er engageret i naturlig ernæring. Desuden er hirse især indiceret i tilfælde af træthed og fysisk svaghed, under graviditet eller amning eller i stressede situationer. Hirse til atleter er også meget tilrådeligt på grund af dets høje energiindhold, samt hirse til at tabe sig, da det er fedtfattigt og rig på fibre.
Sådan tilberedes hirse
Da hirse er et frø, kræver det en forberedelsesproces, der ligner ris. For at koge hirse skal du koge den i en halv time, og sørg for ikke at overkoge den, så den ikke bliver gammel eller kage. Dernæst skal du bare dræne den, og den er klar til at tilføje til alle slags opskrifter med hirse. Vi kan bruge det i mange retter, lige fra salater og røre, til veganske frikadeller og burgere, cremer eller endda supper.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.