Krydderier
Krydderier er krydderier af vegetabilsk oprindelse, der traditionelt blev brugt til at konservere mad. Der er forskellige typer krydderier, opnået fra blade, frø eller bark fra forskellige aromatiske planter, med interessante sunde egenskaber, der vil give et særligt præg til dine opskrifter. Lær dem at kende!
Krydderier er krydderier af vegetabilsk oprindelse, der traditionelt blev brugt til at konservere mad. Der er forskellige typer krydderier, opnået fra blade, frø eller bark fra forskellige aromatiske planter, med interessante sunde egenskaber, der vil give et særligt præg til dine opskrifter. Lær dem at kende!
Filtrer efter
Sorter efter
- Vil snart være på lagerNATURCID
Malet Ceylon Cinnamon Eco
50 G pulver34,23 kr. As low as 32,86 kr. - Vil snart være på lagerComptoirs & Compagnies
Økologisk 5 årstider peber
125 G134,53 kr. As low as 129,15 kr. - Vil snart være på lagerComptoirs & Compagnies
Økologisk 3 bær peberkværn
50 G69,26 kr. As low as 66,49 kr.
Krydderier er krydderier af vegetabilsk oprindelse, der traditionelt blev brugt til at konservere mad. Der er forskellige typer krydderier, opnået fra blade, frø eller bark fra forskellige aromatiske planter, med interessante sunde egenskaber, der vil give et særligt præg til dine opskrifter. Lær dem at kende!
Typer af krydderier
Variationen af typer af krydderier er lige så bred som planteverdenen. På den ene side har vi søde krydderier, såsom kanel, vanilje eller muskatnød, som er meget brugt i bagning, men også til at tilberede nogle orientalsk-inspirerede retter.
Varme krydderier kommer til os fra østen, startende med peber (hvid, sort, cayenne, pink...) og fortsætter med paprika, chilipeber eller chili. På deres side giver aromatiske krydderier smag til retter og er i mange tilfælde erstatninger for salt. De dækker over meget populære krydderier som hvidløg, persille, mynte eller sennep, men også sunde krydderier af mere eksotisk oprindelse som gurkemeje eller ingefær.
Mindre kendt, men også meget brugt i madlavning, er bitre krydderier som sesam eller kardemomme, som bør bruges med måde på grund af deres stærke smag.
Krydderiblandinger
Krydderiblandinger er kombinationer af krydderier og urter til brug i madlavning, meget populære i nogle lande. De mest kendte er karry (med peber, gurkemeje, koriander og spidskommen) og garam masala (spidskommen peber, koriander, kardemomme, nelliker, laurbærblad, kanel osv.) Selvom der er mange flere såsom japansk shichimi, fem kinesiske krydderier, Marokkansk Ras El Hanout... Prøv at tilføje dem til dine opskrifter, og du vil se!
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.