Sukker
Hvem sagde, at det er dårligt at spise sukker? Hvis det indtages i moderate mængder, er sukker et naturligt produkt, der giver energi, samt vitaminer og mineraler. Opdag mere!
Hvem sagde, at det er dårligt at spise sukker? Hvis det indtages i moderate mængder, er sukker et naturligt produkt, der giver energi, samt vitaminer og mineraler. Opdag mere!
Filtrer efter
Sorter efter
Hvem sagde, at det er dårligt at spise sukker? Hvis det indtages i moderate mængder, er sukker et naturligt produkt, der giver energi, samt vitaminer og mineraler. Opdag mere!
Udover hvidt sukker findes der i dag mange typer økologisk sukker, der passer til alle typer behov. Fx brun farin, hel farin, rørsukker, birkesukker, kokossukker mv. Andre varianter såsom panela, som er lavet med uraffineret sukker, er også stadig mere populære.
Forskellen mellem hvidt, brunt og hel sukker
Hvidt sukker, det bedst kendte, fås fra roer eller sukkerrør og gennemgår en raffineringsproces, der giver det dens karakteristiske farve. For sin del tilberedes brun farin på samme måde som hvid, men der tilsættes melasse (rørsaft), hvilket giver det en karakteristisk farve og smag. Endelig er hel brun farin uraffineret sukker, klæbrigere og sødere.
Hvilken type sukker er sundere? Fremstillingsprocessen er ens i alle tre tilfælde, så sukkerets egenskaber varierer lidt; Selvom hel brun farin er det mindst forarbejdede og derfor bevarer flere næringsstoffer.
Panela og andre typer sukkerarter
Selvom vi i Europa hovedsageligt drikker sukker fra roer, er rørsukker, grundlaget for produkter som panela, i stigende grad til stede. Panela er en pasta fremstillet af uraffineret rørsukkersirup, som har alle fordelene ved hel brun farin og præsenteres i blok- eller malet form.
Udover rør- og roesukker er der andre sukkertyper som birkesukker eller kokossukker. De er sukkererstatninger med yderligere fordele.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.