Gær
Gær er ikke kun essentiel til fremstilling af bageri, wienerbrød og konfektureprodukter af såkaldt surdej, men nogle gærtyper er også et sundt kosttilskud med overraskende egenskaber. Det er et fascinerende naturprodukt, fordi det er "levende" og er meget nemt at tilberede selv derhjemme. Find alle de typer gær du ønsker hos Naturitas : naturgær, ølgær, rød risgær mv.
Gær er ikke kun essentiel til fremstilling af bageri, wienerbrød og konfektureprodukter af såkaldt surdej, men nogle gærtyper er også et sundt kosttilskud med overraskende egenskaber. Det er et fascinerende naturprodukt, fordi det er "levende" og er meget nemt at tilberede selv derhjemme. Find alle de typer gær du ønsker hos Naturitas : naturgær, ølgær, rød risgær mv.
Filtrer efter
Sorter efter
- Energy Feelings
Gærprotein med vanilje XXL-pakke
1 Kg pulver (Vanilje)259,47 kr. As low as 249,09 kr. -
- Green Tahr
Ernæringsmæssig gærsmag hvidløg og osteflager
500 G pulver207,39 kr. As low as 199,09 kr. - Vil snart være på lagerEnergy Feelings
Næringsgær Betaglucaner
100 G pulver149,58 kr. As low as 143,60 kr.
Gær er ikke kun essentiel til fremstilling af bageri, wienerbrød og konfektureprodukter af såkaldt surdej, men nogle gærtyper er også et sundt kosttilskud med overraskende egenskaber. Det er et fascinerende naturprodukt, fordi det er "levende" og er meget nemt at tilberede selv derhjemme. Find alle de typer gær du ønsker hos Naturitas : naturgær, ølgær, rød risgær mv.
Hvad er gær
Gær er navnet på en svampefamilie, der bruges i bagning og konfekture til gæring af dejen, for at få den til at "vokse" og opnå den ønskede tekstur. Kendt siden oldtiden, gør gær det muligt for brød, kager og andre produkter at have den passende blødhed og svampethed til indtagelse. Derfor er brugen af gær essentiel i mange opskrifter af denne type.
Typer af gær
De vigtigste gærtyper er naturlig gær, også kendt som "levende" gær, og kemisk gær eller bagepulver. Forskellen er, at den første er dannet af aktive svampe, der gærer og omdanner dejen, mens den anden er et kemisk produkt, der efterligner virkningerne af naturlig gær.
Blandt naturgærtyperne er surdej eller surdej den mest kendte. Det er en blanding af vand og mel, der ikke er tilsat gær, men lader sig hvile, indtil den selv har gæring. Det er gæren, der bruges til at lave brød, og derfor er det også kendt som bagegær.
På grund af deres egenskaber er der gær, der tjener som kosttilskud, såsom ølgær, som er meget nærende, eller rød gærris, som reducerer kolesterol.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.