- Kategorier af Tørrede svampe og alger
Tang til madlavning
Spiselige alger, havets gave til at nyde en sundere kost. Selvom de har været en del af kosten i nogle kulturer i årtusinder, er spiselig tang en relativt ny opdagelse for vestlige ganer.
Spiselige alger, havets gave til at nyde en sundere kost. Selvom de har været en del af kosten i nogle kulturer i årtusinder, er spiselig tang en relativt ny opdagelse for vestlige ganer.
Filtrer efter
Sorter efter
87 produkter
87 produkter
87 produkter
Spiselige alger, havets gave til at nyde en sundere kost. Selvom de har været en del af kosten i nogle kulturer i årtusinder, er spiselig tang en relativt ny opdagelse for vestlige ganer.
Madlavning af tang er en fantastisk kilde til jod, fosfor, calcium, jern og andre vitaminer og mineraler. Desuden giver dens store variation og de forskellige præsentationer, der tilbydes af Porto Muiños, Algamar og andre mærker, os mulighed for at inkorporere dem i vores kost på mange måder.
Tilbered en wakame-tangsalat med agurk, sesam eller dine yndlingsgrøntsager og grøntsager, og kombiner forskellige teksturer og smag. Oplev alle mulighederne for nori tang, der frem for alt bruges til at lave sushi, men du kan også bruge den på toast, i dine saucer eller til at lave lækre burritos, tacos eller vegetariske wraps.
Blandt de spiselige tang skiller kombu tang sig også ud, med et højt protein- og jernindhold, der gør den fantastisk til vegansk madlavning. Kog den sammen med bælgfrugter, pasta, i en omelet eller på lækker toast. En anden spiselig tang, der stadig er lidt kendt, er cochayuyo, fra Chile og med et stort bidrag af fibre, der gør den meget fordøjelig.
Forvandl havet til din nye have med spiselig tang. Prøv dem!
Satisfied customers
4,53/5 - Fremragende
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.