- Kategorier
182 produkter
Svampe og alger er en sund mad for alle og en ideel kilde til vegetabilsk protein for folk, der følger en vegetarisk eller vegansk kost.
Svampe og alger er en sund mad for alle og en ideel kilde til vegetabilsk protein for folk, der følger en vegetarisk eller vegansk kost.
Filtrer efter
Sorter efter
Svampe og alger er en sund mad for alle og en ideel kilde til vegetabilsk protein for folk, der følger en vegetarisk eller vegansk kost.
Det er ikke altid nemt at få dem friske eller når det ikke er sæson, men heldigvis kan vi købe dehydrerede svampe og tang hele året rundt. Dette format bevarer alle dets kvaliteter intakte og byder på mange muligheder i køkkenet. Vil du vide, hvilke dehydrerede svampe og tang du kan finde i Naturitas og hvordan du tilbereder dem?
Alger er havets grøntsager, og som sådan kan vi finde mange arter, som også varierer afhængigt af den del af verden, hvor de fås. Nogle af de bedst kendte spiselige tang brugt i madlavning er nori tang, der bruges til at pakke sushi ind; den alsidige wakame- tang; eller kombu tang, med sin karakteristiske "umami" smag.
For at tilberede dehydreret tang, skal du først hydrere den med lidt koldt vand, og efter et par minutter er den klar til at tilføje til dine salater, røre eller gryderetter.
Klimaændringer reducerer længden af skuldersæsoner som efteråret, så sæsonen for at nyde spiselige svampe bliver kortere og kortere.
Vi kan dog finde et bredt udvalg af dehydrerede svampe, der er perfekte til at sætte et sundt og anderledes præg på vores retter. For eksempel shiitakesvampe, som er de mest indtagede i verden og er gode i røre eller sammen med pasta; reishi- svampe, med medicinske egenskaber; eller arter af lokale spiselige svampe såsom moixernons, senderuelas eller perrochicos.
Som i tilfældet med tang, skal du for at tilberede dehydrerede svampe kun tilføje vand og vente et par minutter, indtil de genvinder deres volumen. Nyde!
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.