- Kategorier af Hjem og køkken
Service
Service er et essentielt element på ethvert bord, både til hverdagsbrug og til særlige lejligheder. Betragtet som et sæt elementer, der er beregnet til bordservering, har service en praktisk funktion: servering af mad. Men vi kan også give det en mere dekorativ anvendelse og dermed vise et komplet og attraktivt bord.
Service er et essentielt element på ethvert bord, både til hverdagsbrug og til særlige lejligheder. Betragtet som et sæt elementer, der er beregnet til bordservering, har service en praktisk funktion: servering af mad. Men vi kan også give det en mere dekorativ anvendelse og dermed vise et komplet og attraktivt bord.
Filtrer efter
Sorter efter
27 produkter
27 produkter
27 produkter
Service er et essentielt element på ethvert bord, både til hverdagsbrug og til særlige lejligheder. Betragtet som et sæt elementer, der er beregnet til bordservering, har service en praktisk funktion: servering af mad. Men vi kan også give det en mere dekorativ anvendelse og dermed vise et komplet og attraktivt bord.
Normalt i vores hjem har vi normalt to typer service, en til vores daglige liv og en anden mere speciel til når vi har gæster. Den til hverdagsbrug er som regel lavet af mere simple materialer som keramik eller lertøj, men hvis det vi gerne vil er at imponere vores gæster, ville vi vælge en lavet af porcelæn.
Vil du vide, hvilke elementer der udgør service? Vi fortæller dig!
Grundlæggende service
Basisservice bør have mindst tre typer tallerkener : flade, dybe og dessert. I øjeblikket er der mange formater, designs og farver, der kan bruges under forskellige omstændigheder, men standarddesigns med en rund form anbefales, da de er meget kombinerbare og praktiske.
- Flad tallerken: det er det mest grundlæggende element i service. Dens ideelle størrelse er mellem 21 og 25 cm i diameter.
- Dyb tallerken: Målene er normalt de samme som flade tallerkener, men de har en mere konkav form, hvilket tillader indtagelse af cremer, supper, bouillon og alt, hvad der indeholder væske.
- Desserttallerken: det er en mindre tallerken end de foregående, med en diameter på mellem 14 og 20 cm.
Udover disse stykker er bestik og glas og/eller kopper også væsentlige elementer, der vil fuldende dit service. Det essentielle bestik ved et bord er skeer (suppe og dessert), knive (bøf og smør) og gafler. Og for at fuldende denne bordservice har vi glas og kopper, som vil blive brugt afhængigt af den drik, der skal indtages (glas til vand og sodavand, vin- og cavaglas).
Hos Naturitas finder du dette køkkenudstyr i mærker som SKK, Weck, Lurch, Le Parfait, Natures Design og mange flere. Gå ikke glip af det!
Satisfied customers
4,53/5 - Fremragende
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.