Zink
Blandt de sporstoffer, som vores krop har brug for for at fungere godt, er et af de mindst kendte zink. Indtagelse af zink er afgørende for den korrekte udvikling af adskillige biologiske funktioner. Find nedenfor, hvilke fødevarer der indeholder zink i den højeste andel og de eksisterende zinktilskud for at supplere dit indtag.
Blandt de sporstoffer, som vores krop har brug for for at fungere godt, er et af de mindst kendte zink. Indtagelse af zink er afgørende for den korrekte udvikling af adskillige biologiske funktioner. Find nedenfor, hvilke fødevarer der indeholder zink i den højeste andel og de eksisterende zinktilskud for at supplere dit indtag.
Filtrer efter
Sorter efter
Blandt de sporstoffer, som vores krop har brug for for at fungere godt, er et af de mindst kendte zink. Indtagelse af zink er afgørende for den korrekte udvikling af adskillige biologiske funktioner. Find nedenfor, hvilke fødevarer der indeholder zink i den højeste andel og de eksisterende zinktilskud for at supplere dit indtag.
Zink egenskaber
Zink er det næstmest udbredte sporstof i den menneskelige krop efter jern og er involveret i adskillige funktioner på celleniveau. Fordelene ved zink omfatter vigtige sundhedsprocesser såsom vækst, immunforsvar og reproduktion.
At tage zink er også vigtigt for hårvækst og forebyggelse af hudlidelser. Børn og ældre mennesker er mere tilbøjelige til at lide af mangler af dette mineral, som skal kompenseres ved at indtage fødevarer, der indeholder zink.
Hvilke fødevarer indeholder zink
Nogle af de fødevarer, der indeholder zink i større mængder, er rødt kød, især lever, æg og mejeriprodukter, fisk og skaldyr, nødder som hasselnødder og mandler, bælgfrugter og gær. Derfor er det vigtigt, at de er til stede i vores kost for at opnå de anbefalede niveauer af zink til vores krop.
Vi kan også supplere indtaget af dette sporstof gennem zinktilskud, som du finder til din rådighed hos Naturitas i forskellige formater såsom piller, tyggetabletter og ampuller. Disse zinktilskud har forskellige formuleringer, såsom zinksulfat, zinkglutonat eller zinkacetat, men der er ikke meget forskel på dem med hensyn til deres evne til at blive assimileret af kroppen. De angivne mængder skal overholdes for at undgå de mulige bivirkninger af zink.
Satisfied customers
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.