Økologisk mandelkage forberedelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Porto Muiños Eco Mandelkage Forberedelse er en forberedelse til at lave, på en meget enkel måde, en økologisk produceret mandelkage, meget typisk i Galicien. Nuancerne af sukker kombu, i det dryssede sukker, bringer nye fornemmelser til denne kage med en traditionel forsegling
Indikation
Det er en lækker kageblanding med naturlige ingredienser fra økologisk produktion. Overrask dine venner med disse velsmagende, originale, naturlige og nemme at lave desserter. En af opskrifterne er den typiske galiciske mandelkage på Camino de Santiago
Indtagningsmode
Det anbefales at varme ovnen op til 180°C. Pisk 4 æg og indholdet af den store pose i en skål. Smør formen med smør og hæld blandingen. Bages i ovnen i 25-30 minutter. Tag den ud af ovnen, lad den køle af til stuetemperatur og løs formen. Sæt Santiagos kors i midten af kagen. Ved hjælp af en sigte drysses kagens overflade med flormelis (lille pose). Fjern krydset for at nyde en håndværkerkage
Forholdsregler
Kan indeholde spor af bløddyr, krebsdyr og fisk
Lagringsbetingelser
Opbevares på et tørt sted
Ingredienser
1 stor pose: Mandel* (50%), rør*, kanel*; 1 lille pose flormelis*, kombu sukkertang (Saccharina latissima)
* Økologisk produceret
Certifikat
ES-ECO-022-GA-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.