Økologisk Hibiscus Vand Kefir
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden petrokemiske derivater
-
Lavt i kalorier
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Det er den mest traditionelle opskrift på vandkefir med et sødt touch. Produktet kan være let forgasset (gas produceret naturligt under produktionen). Lavt sukkerindhold.
Indikation
Ideel til atleter og følelse af vedvarende træthed.
Hvis det er konstant og tages i 7-10 dage, vil dets resultater være mærkbare.
Forbedrer intestinal transit, lindrer symptomerne på fødevareintolerancer.
Giver essentielle næringsstoffer (gruppe B-vitaminer og andre mineraler som calcium, magnesium og fosfor)
Rehydrerende og brutalt bidrag af energi.
Letter fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer.
Det hjælper med at genoprette balancen i dit fordøjelsessystem og/eller hormonsystem naturligt.
Styrker immunforsvaret.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage koldt.
Forholdsregler
Når den er åbnet, skal den spises inden for 3 dage.
Lagringsbetingelser
Beskyt mod sollys og udsættelse for høje temperaturer. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet og indtages inden for 3 dage.
Ingredienser
Rørsukker*, Dadler*, Koncentreret citronsaft*, Naturlig citronsmag, Infusion af hibiscusblade* og probiotiske kulturer, der forbruger sukker for at vokse (stammer af slægterne Lactococcus, Lactobacillus og Bifidobacterium).
(*) ingredienser fra økologisk landbrug.
Certifikat
es-eco-025-na
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi42.2 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater2 G
-
Sukker1.5 G
-
Proteiner2 G
-
Salt40 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.