Brasilianske kaffebønner
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fair trade
Beskrivelse
Brasilianske kaffebønner (Minas Gerais Fazendas) er ideelle til at komme i gang med specialkaffe, perfekt at drikke med mælk på grund af dens lave syrlighed.
Indikation
Dette parti kaffe fra Brasilien er sammenslutningen af tre gårde med en enestående kopprofil. Det er en meget sød kaffe med noter af chokolade og et frugtagtigt præg, der minder lidt om abrikos. Frem for alt skiller den sig ud for sin balance. Det er en af vores bestsellere!
- Brasilien land.
- Region : Minas Gerais.
- Ejendom : Pantano I, Vitoria og Congonha.
- Oprindelse : Brasilien.
- Højde : 950 meter over havets overflade.
- Proces : Naturlig.
- Typologi : Speciale.
- SCA i : 84.
- Sort : Catuaí vermelho.
- Intensitet : 3.
Om denne kaffe:
Oprindelsesbetegnelse.
Denne kaffe tilhører "Región do Cerrado Mineiro", kendt verden over for at være den første oprindelsesbetegnelse for kaffe i Brasilien. Det parti, vi har valgt, er en blanding af kaffe fra tre forskellige gårde: Pantano I, Vitoria og Congonha. Alle tre har nøglepunkter til fælles, såsom Rainfortes Alliance-certificering, deres lange tradition i kaffeindustrien og udviklingen af god dyrkningspraksis. Resultatet er, at 70 % af al dens produktion er specialkaffe.
Lagringsbetingelser
Kaffe er et meget delikat produkt. Ved kontakt med luft oxiderer det og begynder at miste sine organoleptiske egenskaber; Af denne grund giver vi dig nogle tips til at bevare det bedre:
- Åbn tasken med den letåbnede lynlås/lynlås. Aldrig over. Når du har placeret kaffebønnerne i rummet på den superautomatiske kaffebønnemaskine, skal du forsigtigt lukke lynlåsen igen.
- Sæt den nødvendige mængde kaffe i højst to dage. Kaffen bevares bedre i posen med lukket lynlås end i kaffemaskinens rum eller tragt.
- Hvis du ikke har vores superautomatiske kaffemaskiner, så kværn den kaffe, du skal bruge. Når kaffen er malet, ganges oxidationsprocessen med femten. Det betyder, at den vil miste sin smag og aroma meget hurtigere.
- Hvis du kan, skal du, når du har åbnet posen, opbevare kaffen i en lufttæt eller vakuumforseglet beholder, så den har minimal kontakt med luft og minimerer oxidationsprocessen. I vores tilbehørssektion finder du produkter specielt designet til dette.
- Opbevar aldrig kaffe i køleskabet. Dette vil variere fugtigheden af kaffen, og dette vil også variere dens organoleptiske egenskaber. Derudover absorberer kaffe nemt de aromaer, der omgiver den, vi ønsker ikke, at vores kaffe skal have ukendte aromaer eller smage...
- Lad aldrig solen røre ved den.
Kort sagt, opbevar det på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og luft.
Ingredienser
Brasilianske kaffebønner.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.