Colombianske kaffebønner
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fair trade
Beskrivelse
Colombianske kaffebønner (Huila Cadefihuila) er ideelle til elskere af sort kaffe.
Indikation
Denne kaffe er kendetegnet ved sin blomsterduft, en god base af kakao og panela, en cremet krop og et citruspræg af citron. Hvis du allerede er en almindelig forbruger af kaffe med én oprindelse, vil du elske denne for dens meget afbalancerede syre og sødme.
- Land Colombia.
- Region : Huila.
- Ejendom : Cadefihuila.
- Oprindelse : Colombia.
- Højde : 1400-1800 meter over havets overflade.
- Fremgangsmåde : Vask.
- Typologi : Speciale.
- SCA i : 84.
- Sort : Supreme Castle.
- Intensitet : 4.
Om denne kaffe:
Hvorfor er kaffe så sød?
Colombia har to årlige høster. I nord indsamles det i første halvdel af året og er hovedhøsten mellem 70 og 80% af den samlede produktion og i syd indsamles de resterende 20% i løbet af andet halvår.
Hos INCAPTO samarbejder vi med gårde og andelsselskaber fra både syd og nord for at kunne få den friskeste kaffe hele året rundt. Denne batch colombiansk kaffe kommer fra to Veredaer: Vereda Santa Rita i Pitalito kommune i den sydlige del af departementet Huila og Vereda La Victoria i kommunen Acevedo i den sydlige del af departementet Huila.
Lagringsbetingelser
Kaffe er et meget delikat produkt. Ved kontakt med luft oxiderer det og begynder at miste sine organoleptiske egenskaber; Af denne grund giver vi dig nogle tips til at bevare det bedre:
- Åbn tasken med den letåbnede lynlås/lynlås. Aldrig over. Når du har placeret kaffebønnerne i rummet på den superautomatiske kaffebønnemaskine, skal du forsigtigt lukke lynlåsen igen.
- Sæt den nødvendige mængde kaffe i højst to dage. Kaffen bevares bedre i posen med lukket lynlås end i kaffemaskinens rum eller tragt.
- Hvis du ikke har vores superautomatiske kaffemaskiner, så kværn den kaffe, du skal bruge. Når kaffen er malet, ganges oxidationsprocessen med femten. Det betyder, at den vil miste sin smag og aroma meget hurtigere.
- Hvis du kan, skal du, når du har åbnet posen, opbevare kaffen i en lufttæt eller vakuumforseglet beholder, så den har minimal kontakt med luft og minimerer oxidationsprocessen. I vores tilbehørssektion finder du produkter specielt designet til dette.
- Opbevar aldrig kaffe i køleskabet. Dette vil variere fugtigheden af kaffen, og dette vil også variere dens organoleptiske egenskaber. Derudover absorberer kaffe nemt de aromaer, der omgiver den, vi ønsker ikke, at vores kaffe skal have ukendte aromaer eller smage...
- Lad aldrig solen røre ved den.
Kort sagt, opbevar det på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og luft.
Ingredienser
Colombianske kaffebønner.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.