Guatemalanske kaffebønner Eco
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fair trade
-
Bio-øko
Beskrivelse
Guatemalansk kaffe i økologiske bønner (Quetzaltenango Mujeres de Chuva) er ideel til at komme i gang med kaffe med én oprindelse på grund af dens søde noter.
Indikation
Med en god fylde og honningagtig tekstur skiller denne økologiske kaffe fra Guatemala sig ud for sine lette blomsternoter, en god sød base og et strejf af tørret frugt, der minder om mandler.
Desuden beskæftiger dets producenter kun kvinder fra det område, der er truet af social udstødelse. Resultatet? En lækker kaffebønne og vores sandkorn i disse guatemalanske kvinders liv.
- Land: Guatemala.
- Region: Quetzaltenango.
- Ejendom: Kvinder fra Chuva.
- Oprindelse: Guatemala.
- Højde: 1400 meter over havets overflade.
- Proces: Vask.
- Typologi: Speciale.
- SCA i: 86,25.
- Sort: Bourbon, Catuaí, Anacafé 14 Dispenseringsenhedssystem, drypbakke og let aftagelig marroskuffe.
- Intensitet: 3.
Om denne kaffe:
Kvinder i risiko for social udstødelse.
Vores guatemalanske kaffe er oprindeligt fra Blanca Flor-samfundet, der ligger i Colomba kommune i departementet Quetzaltenango. Dette fællesskab består af 14 forskellige kaffeproducenter, og dets hovedtræk er, at de kun beskæftiger kvinder fra området med risiko for social udstødelse for at hjælpe dem med at få et bedre liv.
Lagringsbetingelser
Kaffe er et meget delikat produkt. Ved kontakt med luft oxiderer det og begynder at miste sine organoleptiske egenskaber; Af denne grund giver vi dig nogle tips til at bevare det bedre:
- Åbn tasken med den letåbnede lynlås/lynlås. Aldrig over. Når du har placeret kaffebønnerne i rummet på den superautomatiske kaffebønnemaskine, skal du forsigtigt lukke lynlåsen igen.
- Sæt den nødvendige mængde kaffe i højst to dage. Kaffen bevares bedre i posen med lukket lynlås end i kaffemaskinens rum eller tragt.
- Hvis du ikke har vores superautomatiske kaffemaskiner, så kværn den kaffe, du skal bruge. Når kaffen er malet, ganges oxidationsprocessen med femten. Det betyder, at den vil miste sin smag og aroma meget hurtigere.
- Hvis du kan, skal du, når du har åbnet posen, opbevare kaffen i en lufttæt eller vakuumforseglet beholder, så den har minimal kontakt med luft og minimerer oxidationsprocessen. I vores tilbehørssektion finder du produkter specielt designet til dette.
- Opbevar aldrig kaffe i køleskabet. Dette vil variere fugtigheden af kaffen, og dette vil også variere dens organoleptiske egenskaber. Derudover absorberer kaffe nemt de aromaer, der omgiver den, vi ønsker ikke, at vores kaffe skal have ukendte aromaer eller smage...
- Lad aldrig solen røre ved den.
Kort sagt, opbevar det på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og luft.
Ingredienser
Guatemalansk kaffe i økologiske bønner.
Certifikat
CT 007926E
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.