Peruanske kaffebønner
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fair trade
Beskrivelse
Peruvianske kaffebønner (Cajamarca Cenfrocafé) er ideelle til alle målgrupper, perfekte til at blande med mælk.
Indikation
Vores kaffe fra Peru har en sød base og noter af tørrede frugter, der minder om hasselnød. Det valgte parti er fra Cenfrocafé-kooperativet, som samler mere end 3.000 peruvianske familier, der fremmer deres bæredygtige udvikling. Har du allerede prøvet det?
- Land : Peru.
- Region : Cajamarca-afdelingen, Jaén-provinsen.
- Ejendom : Cenfrocafé.
- Oprindelse : Peru.
- Højde : 1250 meter over havets overflade.
- Fremgangsmåde : Vask.
- Typologi : Speciale.
- SCA i : 84,75.
- Sort : Caturra, Catuaí og Catimor.
- Intensitet : 3.
Om denne kaffe:
Cenfrocafé, et førende kooperativ i Peru
Cenfrocafé er et peruviansk kooperativ, der består af mere end 3.000 associerede familier i provinserne Jaén, San Ignacio og Bagua. Det har i mange år været kendetegnet ved at fremme bæredygtig udvikling, og det har skabt loyalitet og identitet hos andelshaverne.
Lagringsbetingelser
Kaffe er et meget delikat produkt. Ved kontakt med luft oxiderer det og begynder at miste sine organoleptiske egenskaber; Af denne grund giver vi dig nogle tips til at bevare det bedre:
- Åbn tasken med den letåbnede lynlås/lynlås. Aldrig over. Når du har placeret kaffebønnerne i rummet på den superautomatiske kaffebønnemaskine, skal du forsigtigt lukke lynlåsen igen.
- Sæt den nødvendige mængde kaffe i højst to dage. Kaffen bevares bedre i posen med lukket lynlås end i kaffemaskinens rum eller tragt.
- Hvis du ikke har vores superautomatiske kaffemaskiner, så kværn den kaffe, du skal bruge. Når kaffen er malet, ganges oxidationsprocessen med femten. Det betyder, at den vil miste sin smag og aroma meget hurtigere.
- Hvis du kan, skal du, når du har åbnet posen, opbevare kaffen i en lufttæt eller vakuumforseglet beholder, så den har minimal kontakt med luft og minimerer oxidationsprocessen. I vores tilbehørssektion finder du produkter specielt designet til dette.
- Opbevar aldrig kaffe i køleskabet. Dette vil variere fugtigheden af kaffen, og dette vil også variere dens organoleptiske egenskaber. Derudover absorberer kaffe nemt de aromaer, der omgiver den, vi ønsker ikke, at vores kaffe skal have ukendte aromaer eller smage...
- Lad aldrig solen røre ved den.
Kort sagt, opbevar det på et køligt, tørt sted, væk fra sollys og luft.
Ingredienser
Peruanske kaffebønner.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.