Kakao bønner
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Kakaotræet Theobroma cacao L. producerer en frugt, der indeholder frø, også kendt som kakaobønner. Disse kakaobønner er råmaterialet til at opnå chokolade, kakaopulver, kakaosmør, kakaonibs, kakaospiritus osv.
Indikation
Det er en fødevare rig på polyfenoler, herunder flavonoider, der har antioxidant aktivitet. Mineraler, blandt hvilke magnesium, jern og chrom skiller sig ud. Vitaminer, såsom dem af B-komplekset, som fremmer en korrekt fordøjelsesfunktion.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage direkte, eller de bruges også til at lave chokolade.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted ved mindre end 21ºC og beskyttet mod solen.
Ingredienser
Criollo kakaobønner* (100%).
(*) økologisk dyrket.
Certifikat
ES-ECO-023-MANæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi659 Kcal
-
Lipid fedt57 G
-
Mættede fedtsyrer33.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater24.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre31 G
-
Proteiner12.2 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.