Kakaosmør i Eco Wafers
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kakaosmørret i 250 gr oblater fra Salud Viva er meget alsidigt til veganske og rå desserter. Is og chokolade som bund. Det er også en naturlig kilde til mineraler.
Uden magnesiumstearat, uden siliciumdioxid... Kun de angivne ingredienser.
Indikation
Fra de knuste og pressede ristede kakaobønner fås på den ene side smørret (fedtet) og på den anden side de skaller, der skal bruges til at lave kakaopulveret. Men for at tale om chokolade, eller i det mindste hvad vi ser som chokolade, må vi nødvendigvis henvise til kakaosmør. Det vil sige, hvad chokolade er, hvordan den ser ud, dens tilstedeværelse, dens konsistens skyldes kakaosmør. Ved stuetemperatur smelter den ved 35ºC, dens tilstand er fast ved normal temperatur. Kakaosmør er blevet brugt i århundreder til at beskytte huden mod sol- og vindskader, især i Afrika. Mens det altid har været kendt, at kakaosmør er godt for huden og også for håret, når det påføres som en maske.
Indtagningsmode
Det anbefales til tilberedning af kager, chokolade, smoothies mv.
Ingredienser
100% rå øko kakaosmør.
Certifikat
ES-ECO-020-CVNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi899 Kcal
-
Lipid fedt99.89 G
-
Mættede fedtsyrer63.07 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0 G
-
Salt0.003 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.