Øko kakaofrø
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Health Viva Eco Cocoa Seed indeholder rå kakaofrø indsamlet i hånden. De bedste udvælges og renses med vand. Produktionsprocessen bevarer fuldstændigt næringsværdierne af disse frø uden at inkorporere nogen tilsætningsstoffer.
Indikation
Kakaobønner er den rå base i fremstillingen af chokolade. Oprindeligt fra tropiske klimaer i Sydamerika var Theobroma kakaotræet (dets botaniske navn) et helligt træ blandt mayaerne og aztekerne. Kakaobønner er i sig selv en god mad, der indeholder en række antioxidanter og andre næringsstoffer. Kakaobønner, der dyrkes af økologiske landmænd i Peru, indeholder flere antioxidanter end rødvin og 3 gange mere end grøn te, de er en rig kilde til mineraler.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det til at lave chokolade, desserter, smoothies mv. Det er nødvendigt at riste det på en pande ved middel varme (uden olie) i et par minutter, før det bruges i opskrifter. Når det yderste lag af frøene opvarmes, begynder de at blive hårde: Når de holder op med at lave en karakteristisk støj (svarende til popcorn i gryden), er de klar.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (under 18ºC), tørt, beskyttet mod sollys og isoleret fra jorden. Indtag helst før den dato, der er angivet på emballagen.
Ingredienser
Kakaofrø* (100%).
*Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CV
Næringsoplysninger
-
For 100 Milligram
-
Energisk værdi570 Kcal
-
Lipid fedt51.8 G
-
Mættede fedtsyrer28.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.3 G
-
SukkerG
-
Kostfibre25.5 G
-
Proteiner12.8 G
-
Salt0.175 G
-
Magnesium263 G
-
Jern14 G
-
Zink7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.