ØKOLOGISKE kakaobønner
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologiske kakaobønner fra Fructivia har været kendt siden oldtiden i Mellem- og Sydamerika. Det var aztekerne, der introducerede dem til vesterlændinge under erobringen af den nye verden. Oplev den unikke smag af økologiske kakaobønner* (uristede).
Indikation
Disse kakaobønner er meget rige på antioxidanter, indeholder en stor kilde til magnesium og et højt indhold af jern, kalium, fosfor, zink, kobber... De er fremragende tonika, hjerne- og kardiovaskulære beskyttere.
Indtagningsmode
Det anbefales helst at spise skrællet. Man vænner sig hurtigt til dens bitre smag.
Ingredienser
Kakao.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi659 Kcal
-
Lipid fedt57 G
-
Mættede fedtsyrer33.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater24.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner12.2 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.