Rå kreolsk kakaosmør knapper Eco
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Ikke testet på dyr
-
Økocert
-
Uden laktose
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
Energifølelser Criollo Kakaosmør (knapper) er rig på stearinfedtsyre. I modsætning til andre mættede fedtsyrer øger stearinsyre ikke blodets kolesteroltal. Derudover er fedtstofferne fra kakaosmør en kilde til vitaminer og mineraler som kalium, fosfor, magnesium og calcium.
Indikation
Energifølelser Criollo Kakaosmør (knapper) opnås ved at presse kakaopasta for at fjerne fedtindholdet. Det afkøles derefter til blokke klar til emballering. Det bruges til fremstilling af chokolade, et ideelt produkt for elskere af høje procenter og for folk, der er interesseret i kakaoens iboende fordele, da det er et produkt med et højt indhold i sin rene tilstand.
Cacao Criollo betragtes som " kongen af kakao ", fordi det er den ældste sort, den er ikke hybrid, og den producerer bønner med en høj grad af klassificering og fine smags- og aromaer.
Frøene indeholder theobromin, theophyllin, albuminoider, tanniner, slim, phenylethylamin og koffein osv. sammen med proteiner, fedtstoffer, calcium, jern, fosfor, caroten, thiamin, riboflavin, niacin, ascorbinsyre, biotin og pektiner.
Da det ikke indeholder gluten, er dets forbrug velegnet til cøliakere.
Criollo Kakaosmør (knapper) fra Energy Feelings er den grundlæggende ingrediens i fremstillingen af chokolade, da det er ansvarligt for dets tekstur, smag og glans, foruden det karakteristiske knas, der opstår, når en bar knækker. Mængden af kakaosmør påvirker også chokoladens adfærd under opbevaring. Ved stuetemperatur smelter den ved 35ºC, dens tilstand er fast ved normal temperatur. Kakaosmør er blevet brugt i århundreder til at beskytte huden mod sol- og vindskader, især i Afrika. Mens det altid har været kendt, at kakaosmør er godt for huden og også for håret, når det påføres som en maske.
Criollo Eco Cocoa Butter (knapper) fra Energy Feelings indeholder naturlige antioxidanter, der forhindrer harskning og giver det en holdbarhed på to til fem år.
Med rent kakaosmør (uden at tilsætte de kakaotørstoffer, der giver den dens karakteristiske brune farve), mælk og sukker (eller sødemiddel) laves den såkaldte hvide chokolade (som faktisk er elfenbensfarvet).
Dens påføring på huden forhindrer nedbrydning af huden som følge af solens stråler og er normalt også en god fugtighedscreme til ansigtet på grund af dets E-vitamin.
Vigtigste fordele:
• Indeholder ingredienser med bemærkelsesværdige beskyttende sundhedsmæssige fordele.
• Kilde til vigtige mineraler, især jern, magnesium og svovl (mineralet
af skønhed).
• Rig på antioxidanter såsom phenoler.
• Det kan fungere som et naturligt antidepressivum og elskovsmiddel.
• Hjælper med at forbedre glukosemetabolismen og sænker blodtrykket.
• Det kan øge koncentrationen og årvågenheden.
• Med bronkiodilaterende egenskaber: de forbedrer iltningen.
• Indeholder næringsstoffer, der giver følelsen af lykke: phenylethylamin og anandamin.
• Med økologisk certificering
• Velegnet til veganere og vegetarer
Indtagningsmode
På grund af sin smag og alsidige kvaliteter kan Criollo Kakaosmør (knapper) fra Energy Feelings indgå i adskillige præparater, f.eks.
● Grøntsagsdrikke og smoothies
● På korn, yoghurt
● Som tilsætning til buddinger eller skåle
● Energibarer af korn og/eller frø
At lave chokolade, konfekture og produkter med chokoladesmag. I vegansk og rå køkken som erstatning for smør og gelatine desserter.
Det er også meget værdsat i produktionen af hudplejeprodukter og sæber.
Forholdsregler
Rådfør dig som altid med en sundhedsprofessionel eller diætist, før du tilføjer et supplement til din diæt.
Forsigtig: Afbryd brugen, hvis der opstår en bivirkning.
Dokumenterede kontraindikationer: Det bør ikke tages af dem, der har allergi over for kakaoderivater, forstoppelse, acne, svær hyperkolesterolæmi og nyrelidelser (det høje indhold af oxalsyre kan udvikle nyresten).
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. I tørre (RH 55-65%) og rene forhold.
Når den er åbnet, lukkes den hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå udsættelse for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel kontaminering.
Ingredienser
100% økologisk kakaosmør fra Peru
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi892 Kcal
-
Lipid fedt99.4 G
-
Mættede fedtsyrer65.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.1 G
-
Sukker0.1 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0.2 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.