Ren kakao i dåse eethica Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Sukker fri
-
Bio-øko
Beskrivelse
100% ren naturlig BIO Kakao i affedtet pulver (10-12% fedt) fra Økologisk Jordbrug og Fair Trade.
Indikation
Denne kakao er blevet alkaliseret, hvilket er en proces, der neutraliserer syrerne i naturligt kakaopulver og samtidig reducerer dets bitterhed med et punkt. Denne proces er også kendt som "hollandsk" eller hollandsk proces, da det var en hollandsk chocolatier, der var ansvarlig for dens opfindelse.
Dette intensiverer farven på kakaoen, dens smag og reducerer dens surhed, hvilket også gør den mere opløselig (for let at opløse den i væsker). Kakao blev allerede dyrket af mayaerne for mere end 2.500 år siden.
Kakao kommer fra mayaernes sprog: - cac, som betyder rød (i relation til farven på frugtens skal), og cau, som udtrykker ideerne om styrke og ild.
Kakao er fremragende mod tristhed, angst og irritabilitet, fordi den indeholder theobromin, koffein og theophyllin, der stimulerer forskellige fysiologiske handlinger, herunder nervesystemet og blodcirkulationen.
Undersøgelser udført af internationale institutioner har fremhævet, at kakao har gavnlige egenskaber for sundheden. Det har antioxidantkvaliteter, der hjælper med at regulere hjertets ekspansions- og sammentrækningsbevægelser, hvorfor det spiller en rolle i forebyggelsen af hjerte-kar-sygdomme.
Dets forbrug kan endda reducere risikoen for nogle kræftformer.
Kakao er også en vigtig energikilde.
Økologisk kakaoproduktion udgør en meget svag del af verdens kakaoproduktion, som ikke når op på 1 %. Efterspørgslen efter produkter fremstillet med økologisk kakao stiger dog meget hurtigt, da folks bekymringer om fødevaresikkerheden af de produkter, de indtager, bliver stadig vigtigere.
Økologisk kakao er dyrere end almindelig kakao, hvilket giver producenterne mulighed for at dække høje produktionsomkostninger og betale for certificering.
Indtagningsmode
Bland 1-3 tsk kakaopulver med lidt mælk og varm i 2-3 minutter. Tilsæt resten af mælken og sukkeret efter din smag.
Dette kakaopulver er ideelt til at lave lækre desserter eller gammeldags varm chokolade.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af korn, der indeholder gluten, æg, soja, mælk, nødder, selleri, sulfit og lupin.
Ingredienser
100% ren kakao. Oprindelse / organisation CJ: SCEB (Elfenbenskysten).
Certifikat
FR-BIO-01 Landbrug uden for EU Côte d'Ivoire.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi346 Kcal
-
Lipid fedt11 G
-
Mættede fedtsyrer6.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater14 G
-
SukkerG
-
Proteiner25 G
-
Salt0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.