Halm og kalabas til Mate
Beskrivelse
Halmen og kalabassen til Mate d'Aromandise er ægte sydamerikanske symboler og inviterer dig på en kulturrejse fuld af smag. Denne græskar udhulet i en squash vil være den ideelle ledsager til dine makkerstunder, assisteret af dens bombilla (rustfrit stålhalm) udstyret med et integreret filter, så du kan nyde din infusion uden at suge bladene op!
Indikation
Kalebassen og bombillaen er traditionelle produkter fra Sydamerika, hvor mate er meget indtaget (Paraguay, Uruguay, Argentina osv.)
Indtagningsmode
Det er tilrådeligt at fylde græskaret op til omkring tre fjerdedele. Placer håndfladen over indgangen og læg kalabassen på hovedet, ryst forsigtigt for at fjerne støvet fra Mate. Ret græskarret ud ved 90° for at danne et hul for at komme ind i det hele vejen til bunden af græskarret. Fyld hullet med varmt, men ikke kogende vand, op til den nedre grænse af metalkraven. Du kan nu nyde! Du kan tilføje ingefær, honning for at søde eller citron for at tilføje smag.
Tøv ikke med at tilføje vand efter hver 3 slurke. Fjern alle rester med indvendig skraber, og lad derefter tørre.
Sørg for at tørre din kalabas helt for at fjerne eventuelle spor af fugt efter brug.
Forholdsregler
Før du bruger den første gang, skal du fylde din kalabas med Mate-blade 3/4 fuld, og derefter tilføje varmt vand. Lad hvile i mindst én nat. Tøm derefter græskarret ved let at skrabe indersiden og fjerne resterne.
Ingredienser
Naturlig Lagenaria Siceraria squash kalabas og aluminium krave, Bombilla af rustfrit stål og jernholdigt metal filter.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.