Øko japansk ceremoniel Premium Matcha-te
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen kunstige farver
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
Premium-sortiment 100 % økologisk ceremoniel Matcha-te fra Kagoshima-regionen i Kyushu, Japan.
Indikation
Denne økologiske japanske Matcha med en mild og behagelig smag kommer fra den tredje høst, der udføres i løbet af efteråret, i en højde på mellem 400 og 600 meter.
Dens 12-dages skygge før høst øger indholdet af klorofyl og L-theanin og forbedrer også næringsværdien og smagen af det endelige produkt.
Blød grøn i farven, Premium Matcha har fordelene og antioxidanterne fra grøn te.
Indtagningsmode
Sådan forbereder du den perfekte Matcha:
Drys: Brug en fin si, ske eller Chasaku (traditionel ske til Matcha), og drys 1 g Matcha i en lille blendeskål.
Piskeris: Tilsæt 60 ml 80º vand til skålen og pisk med en elpisker eller bambus Chasen (traditionelt Matcha piskeris) i et zig-zag mønster, indtil det skum.
Hæld: Tilsæt din Matcha-blanding til 180 ml vand eller mælk/grøntsagsdrik til en Matcha Latte.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet eller køleskabet, så den bevarer sin farve, smag, aroma og egenskaber. Det er vigtigt at holde det væk fra stærke lugte og sørge for, at det er tæt lukket. Hvis den ikke allerede er åbnet, kan den opbevares på et køligt, tørt sted væk fra sollys.
Når først Matcha Tea er åbnet, kan den holde sig fra 2 til 4 måneder.
Ingredienser
100 % økologisk Matcha grøn te*.
*Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-023-MA Landbrug Ikke-EU
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.