Kukicha
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Intet tilsat salt
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kukicha er japansk grøn te. Det kommer fra de velsmagende kviste på anden eller tredje høst. Smagen er stærk med en umami-eftersmag. Kukicha høstes ved hjælp af traditionelle teknikker i Japan.
Indikation
Den lækreste kukicha er lavet med 75°C vand. Slap af med en kop varm te og en håndfuld lækre japanske småkager.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge 1 tsk kukicha pr. 250 ml vand. Tilbered kukicha på den traditionelle japanske måde: opvarm tekoppen med varmt vand. Læg kukichaen i en te-si i en tekande og hæld vand i ved ca. 85°C - 90°C. Hæld i 1-2 minutter. Hvis du hælder to gange, så lad teen trække i yderligere 30 sekunder.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20°C).
Ingredienser
Ristede tekviste*.
(*) økologisk landbrug.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
4 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.